_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Vrei să îți faci copiii cei mai fericiți din lume și nu știi cum? Privește una din metode!

Acest tătic s-a gândit că ar fi foarte frumos să-și surprindă copiii cu o jucărie, însă la un cu totul alt nivel. Le-a construit în cameră o adevărată fortăreață sub forma unui pătuț. Le-a construit un pat în copac, cu tot felul de capcane și moduri de a te cățăra în el. Privește despre ce e vorba!

S-a apucat să facă curat în cameră, apoi a început să măsoare totul și să vadă ce reușește să facă. Era departe de final, însă părea un proiect promițător. A început să construiască un cadru de lemn și să îl monteze pe perete, apoi a adus câteva plăci de placaj și deja totul a început să prindă contur.

Imediat ce a amplasat plăcile a început să decupeze portițele și accesoriile pentru a le înfrumuseța copiilor pătuțul. După ce a amplasat fiecare parte a patului, vopsite fiind toate, le-a aplicat un strat de lac și a început să monteze părțile finale.

Iată și rezultatul!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: GNDxero

Comentarii

Comentarii

error: