_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Vine iarna? Trebuie neapărat să încerci asta! Privește!

Cu toții știm cât de greu este să ne protejăm uneori de frig, iar în ultimul timp temperaturile sunt din ce în ce mai joase și acest lucru ne poate crea probleme. Nu și când avem un as în mânecă. Acest mic truc ne scapă zilnic de majoritatea problemelor în ceea ce privește căldura picioarelor noastre în papucii de iarnă.

Acest truc te va scăpa de frig și îți va aerisi picioarele într-un mod inedit, în același timp în care tu te vei simți mult mai confortabil în încălțările pe care le porți. Privește! Tot ce ai de făcut este să intri într-un supermarket și să cumperi o simplă coală de protecție de aluminiu pentru tapițerii. Apoi scoți cu grijă tălpicul papucului și îl așezi pe coală, după care desenezi ușor cu un market forma tălpicului.

Următorul pas este să îl imiți pe Zorro! Bine, glumeam! Ia un foarfec și decupează ușor tălpicul, după forma desenată. Bagă-l sub tălpicul original al papucului și totul este gata! Superb, nu? Nu vei mai simți frigul și te vei simți mult mai bine în papuci. Încearcă!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: IntenseAngler

Comentarii

Comentarii

error: