_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) O metodă incredibilă de a refolosi un pulover vechi. Privește!

Această persoană s-a plictisit de unul din puloverele din dulap, însă nu s-a îndurat nici să-l arunce, așa încât a încercat să-i găsească o utilitate, iar ceea ce i-a venit în minte întrece orice limită a imaginației. Priviți videoclipul pentru a afla despre ce este vorba!

Folosind acel pulover, doua trei perne vechi, puțină ață și multă multă dragoste, această doamnă a realizat din acele materiale un minunat pătuț pentru cățelul său. Privește!

Primul pas pe care l-a făcut a fost închiderea gulerului prin coasere. Apoi a urmat o nouă cusătură care a pornit de sub mâneci peste piept. Astfel, puloverul era separat în două părți. A urmat umplerea acelor saci creați prin coaserea puloverului cu pernele cele vechi.Următorul pas este blocarea materialelor din perne în interiorul puloverului tot prin coasere. Coaseți o mânecă și talia puloverului și sigilați în interior materialul din perne. Inserați mâneca cusută în cea necusută, după care legați aceste două mâneci una de alta. Le puteți coase împreună. Coaseți și puloverul de mâneci, uniți ambele bucăți și tocmai ați realizat un pătuț pufos și călduros pentru patrupedul dumneavoastră.

Îl va adora cu siguranță!

 

Autor text: Perfect Ask

Sursa: tuja wellness

Comentarii

Comentarii

error: