_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Două mașini se apropie din sensuri opuse. Ceea ce se întâmplă în continuare este neașteptat. Privește!

Spotul prezentat în acest clip este unul șocant. El face parte dintr-o campanie de CSR de mare impact, care a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare a pericolului de accidente rutiere efectuate în timp ce șoferii vorbesc prin sms-uri. Este unul dintre cele mai prolifice moduri de a evidenția acest lucru, iar modalitatea de comunicare a mesajului este absolut fenomenală.

Creativitatea acestui videoclip întrece orice limită și scenariul pur și simplu te dă pe spate. Privește în ce mod a fost gândită reclama! Două mașini se apropie una de cealaltă din sensuri opuse, iar la un moment dat una din ele intră pe contrasens, deoarece domnișoara aflată la volan nu este atentă la drum și nu observă deraierea.

Ea redacta un sms și a intrat pe contrasens, urmând să se ciocnească grav cu celălalt autoturism. Timpul se oprește în loc. Cele două șoferițe coboară din mașină și încearcă să soluționeze problema, însă, scurta viziune ia sfârșit și un tragic eveniment își pune amprenta asupra tuturor. Privește finalul înspăimântător în videoclip!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Tony Gentry

Comentarii

Comentarii

error: