_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Doamna topește o lingură deasupra unei lumânări. Vrei să vezi rezultatul? Privește!

Nu ai să crezi când vei vedea această metodă de a crea aranjamente hand made din nimic altceva decât linguri de plastic. Este incredibil ceea ce face această doamnă în clipul ce îl vei urmări. Apucă-te imediat să faci aceste lucruri și îți vei orna casa într-un mod foarte creativ, iar această nișa este atât de nouă, încât poate vei investi ceva mai mult timp și dragoste în aceste obiecte, așa încât să-ți conturezi și o mică afacere sub forma unui magazin online cu aceste obiecte decorative.

Privește cât de ușor se fac și cât de drăguț arată în final, cu o investiție incredibil de mică! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un set de linguri de plastic, să încălzești plasticul la lumânare, nici prea tare cât să te ardă când lucrezi cu el, însă nici prea puțin pentru a nu-l distruge când îl modelezi. Următorul pas e să modelezi fiecare petală a florii și să creezi floricele din plastic topit. Privește!

Aceste accesorii pot fi chiar și purtate dacă le atașezi o mică gaică din plastic sau nylon sau orice alt material. De asemenea, poți să le prinzi câte o clemă metalică și le poți purta sub formă de broșă. Este o modalitate frumoasă de a-ți împodobi garderoba și nimeni nu va crede că ai făcut aceste minuni acasă, din linguri de plastic. Convinge-te singur urmărind videoclipul!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: FaveCrafts

Comentarii

Comentarii

error: