_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Crează aceste accesorii acasă, fără nicio cheltuială! Iată despre ce este vorba!

Putem să ne creăm singuri accesoriile și pot ieși niște piese cu adevărat minunate. Perfect Ask ne învață zilnic cum să facem asta. Azi e o nouă zi în care învățăm cum să confecționăm brățări minunate, folosind doar un pet de plastic, bandă adezivă, ojă și un foarfece.

Lipește banda în jurul petului ca în clip, apoi decupează exact zona acoperită cu bandă. Dezlipește banda și ai obținut baza unei brățări. Ia un fier de călcat, dă-l la temperatura medie, fără aburi și rotește plasticul decupat pe fier, pentru a crea margini rotunjite și întoarse spre interior.

Tot ce mai ai de făcut este să colorezi acel plastic cu ojă și brățara este gata. Privește ce a ieșit! Urmează pașii și vei avea exact același rezultat!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Innova Crafts

Comentarii

Comentarii

error: