_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Acest tată primește cea mai frumoasă lecție de viață de la fetița lui

 

Acesta este unul dintre cele mai emoționante videoclipuri pe care le vei putea urmări vreodată. O simplă fetiță de școală primară îi dă o lecție de viață adevărată tatălui ei. Este foarte foarte emoționant ceea ce se întâmplă. Tatăl ei se duce cu ea pe drum și aceasta îi dă o scrisoare făcută pentru la școală, în care descria cum este tatăl ei.

Aceasta își descrie tatăl ca pe un erou, ca pe cel mai deștept și mai frumos om, însă aceasta scrie la final și faptul că ea observă mai mult decât atât la tatăl ei. Ea vede și ce se întâmplă în adâncurile relației dintre cei doi. Vede cum tatăl ei aleargă peste tot și face tot posibilul pentru a-i putea oferi confortul acesta și pentru a-i putea cumpăra tot ce vrea. Vede faptul că tatăl ei suferă și este mereu trist din cauza faptului că nu are un loc de muncă. Vede și faptul că tatăl ei este mereu obosit și este mereu panicat că nu îi vor ajunge banii și nu știe ce să facă să nu observe ea acest lucru.

În final, când tatăl ei citește aceste rânduri, pur și simplu răbufnește în plans, îngenuncheaază și o ia pe aceasta în brațe. Câteodată nu suntem capabili să vedem, însă cei mici cunosc anumite lucruri evidente pe care noi le ascundem și ei le percep dintr-o altă perspectivă, dându-și seama de situație. Este emoționant ce se întâmplă în această situație. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: MetLife Hong Kong

Comentarii

Comentarii

error: