_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) 4 sfaturi pentru siguranța ta. Profită de ele acum!

Siguranța e pe primul loc, iar acest videoclip are menirea de a-ți asigura câteva sfaturi utile pe care să le respecți pentru a putea fi în siguranță. De cele mai multe ori poți fi atacat când cobori sau când urci în mașină sau când părăsești o clădire.

Pentru a putea urca în regulă în mașină după ce ai părăsit o clădire, aruncă o privire, încă de când ai părăsit spațiul, până la mașină și vezi dacă este ceva în neregulă, dacă este cineva dubios prin jur. Dacă în timp ce pășești spre mașină persoana insistă cu privirea asupra ta, ia-o la fugă și ajungi în mașină cât mai repede, după care închizi ușa și blochezi ușile.

Un al doilea sfat este să nu denoți niciodată frică. Asigură-te că limbajul trupului te susține în acest sens. Mergi mereu rapid și ca și cum ai avea un scop bine definit. Ține mereu capul sus și fixează cu privirea persoanele care insistă să te privească. Ține mereu cheile la îndemână, pregătește-le înainte de a ieși din clădire.

Nu în ultimul rând, mereu păstrează mâna de bază, cu care scrii, cu care poți lupta mai bine și în care ai mai multă forță liberă, fără sacoșe și fără nimic care să o ocupe. În cazul unui conflict vei putea reacționa și te vei putea apăra mai bine. Memorează acești pași și dă-i mai departe pentru ca prietenii tăi să aibă și ei grijă de siguranța lor!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Pretty Loaded

Comentarii

Comentarii

error: