_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Văzând modul în care acest domn aranjează haina pe umeraș m-am îndreptat direct spre dulapul meu!

Nu întotdeauna este comod să păstrați puloverele pe rafturi. Acest tip de haină este mai voluminos și ocupă mult spațiu pe rafturi. De aceea este mai avantajos să fie puse pe umerașe. Aici apare o altă problemă, există probabilitatea să rămână urme de la umeraș pe pulover în zona umerilor.

Pentru a soluționa această problemă v-am pregătit un truc genial care vă ajută să evitați această neplăcere. Aveți nevoie doar de 10 secunde pentru a agăța puloverul pe umeraș. Priviți și învățați-vă!

Cum se aranjează corect un pulover pe umeraș

1. Îndoiți puloverul în jumătate. 

как повесить свитер

2. Puneți umerașul ca în imagine. 

как повесить свитер

3. Îndoiți partea de bază a puloverului peste jumătate de umeraș.

как повесить свитер

4. Mânicile îndoiți-le peste cealaltă parte. 

как повесить свитер

5. Gata! Puteți pune umerașul în dulap. 

как повесить свитер

Probabil de acum încolo veți aranja puloverele pe umerașe doar în acest mod. Puloverele tale nu se vor mai întinde în zona umerilor.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: