_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un tânăr orb urcă pe scenă. Ceea ce urmează este absolut fenomenal. Privește reacția juriului!

Ceea ce se întâmplă pe această scenă este foarte frumos și în același timp neașteptat. Un băiat orb a demonstrat publicului și juriului că nu este nevoie de toate simțurile pentru a te face auzit și plăcut celor din jur, ci este de ajuns să ai un dozaj ridicat din unul singur: TALENTUL.

Talentul la acest băiat a devenit practic unul din simțuri, iar cineva a avut grijă să compenseze cu acesta lipsa văzului și deficiențele caracteristice acestui băiat. El a urcat pe scenă ca un simplu concurent al acelui concurs și încă de când a deschis gura acest lucru s-a schimbat. A devenit unul din preferații juriului și unul din oamenii adorați de public.

Cred că toți din sală ar fi vrut un bis al acelui moment. Privește ce s-a întâmplat cu băiatul în momentul în care a început să cânte!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: The Voice South Africa

Comentarii

Comentarii

error: