_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un simplu exercițiu cu care au slăbit sute de persoane! Aveți nevoie doar de 1 minut pe zi…

Mulți visează să se mândrească cu o siluetă bine lucrată și suplă. Deși straturile de grăsime de pe abdomen sau coapse vă irită și provoacă stări de deznădejde. Noi avem soluția! Perfect-ask.com vă propune o metodă care vă poate scăpa de kilogramele în plus din jurul taliei în doar 14 zile.

Exercițiul „Cifra opt” garantează rezultate excelente în cazul în care este îndeplinit cu regularitate.

как убрать жир с боков и талии

Exercițiul „Cifra opt”

Exercițiul dat este necesar de a fi efectuat în continuu timp de 1 minut de la 2 la 4 ori pe zi, mărind treptat timpul de execuție la 2-3 minute. Pentru a scăpa vreun mini-antrenament, notați-vă în telefon. De exemplu, puteți proceda la fel în cazul regimului de consum a apei.

как убрать жир с боков и талии

În sala de sport exercițiul „Optul” este îndeplinit cu ajutorul bastonului pentru gimnastică, iar în condiții de casă puteți folosi un prosop.

1. Stați drept, puneți picioarele la distanța umerilor. Apucați capetele prosopului. Întindeți prosopul vertical în fața dvs. Fără a diminua întinderea prosopului, deplasați mâinile în dreapta, apoi în sus și desenând un semicerc deasupra capului schimbați mâinile cu prosopul în partea stângă a corpului. 

упражнение восьмерка для талии

2. Schimbând mâinile (comparați cu imaginea), desenați un semicerc cu aplecare în partea opusă. 

упражнение восьмерка для талии

3. Mișcările trebuie să arate la fel cum ai desena cu corpul cifra opt. Important: urmăriți ca picioarele să nu se miște și nu mișca prea tare din coapse. 

упражнение восьмерка для талии

Priviți acest video și veți vedea cu se efectuează acest exercițiu în practică!

Exercițiul va fortifica eficient mușchii oblici ai abdomenului și mușchii mâinilor. Peste 2 săptămâni puteți măsura talia. Veți fi plăcut uimită de rezultat!

как сделать талию тоньше

Rezultatele vor fi mult mai eficiente dacă înainte de aceste 2 săptămâni veți face câteva zile de detoxifiere.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: