_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un salon german debutează cu o tehnică de tundere bizară dar totodată surprinzător de eficientă care se realizează cu mult gel și 4 codițe prinse în vârful capului.

Se pare că există o mulțime de tehnici bizare, pe care cineva le folosește pentru a obține coafura pe care și-o dorește.

Fie că este vorba de o mamă permisivă care-și lasă fiica mică să aranjeze părul întregii familii, fie că îți clătești părul cu Coca-Cola pentru a obține bucle perfecte, eu nu cred că a existat ceva care să mă surprindă atât de mult ca această tehnică extravagantă de tundere.

Clipul de mai jos m-a lăsat fără respirație atunci când am dat peste el în timp ce parcurgeam pagina mea de Facebook. Videoclipul este filmat într-un salon din Germania, numit M & M Friseure, unde folosesc câteva metode de tundere prin ridicarea părului.

În timp ce clienta stă calmă în fotoliu, stilistul îi separă părul în patru secțiuni, apoi le dă cu gel în sus, acestea ținându-se în aer. Cu siguranță cel puțin arată bizar!

Nu sunt sigură că aș fi atât de indiferentă, dacă aș fi fost în acel fotoliu din salon. Am fost atât de neliniștită când am văzut că stilistul ridică foarfecele și începe să taie părul blond al femeii, dar se pare că trucul este surprinzător de eficient.

Într-adevăr, nu am putut sa cred ce rezultat stratificat minunat a ieșit după ce și-a spălat părul, l-a uscat și l-a aranjat. Cine știe, poate că toate saloanele ar trebui să adopte această abordare neobișnuită!

Aruncați o privire peste filmulețul de mai jos pentru a vedea această procedură originală de tundere.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: