_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un produs de curățare perfect pentru bucătărie. Curăță absolut tot și este sigur pentru sănătate!

O gospodină adevărată are o bucătărie mereu ordonată. Acest lucru, însă nu este atât de simplu. În comerț există multe produse de curățare pentru orice tip de murdărie. Dar toate acestea au un singur neajuns – ele conțin substanțe chimice care influențează negativ asupra sănătății.

Acest fapt este foarte actual în ce privește bucătăria, deoarece resturile de produse chimice pot rămâne pe vase și respectiv pot ajunge în mâncarea pe care o consumăm.

Alegerea este de partea fiecărei gospodine de a folosi produse chimice sau naturale. Noi, însă, vă recomandăm să preparați un produs de curățare natural și universal. Această pastă poate fi folosită la spălarea veselei, cratițelor și tigăilor, la curățarea chiuvetei, aragazului și a suprafețelor de lucru. Curăță foarte bine absolut totul!

Aveți nevoie de

  • 100g de săpun de rufe
  • 75 g de bicarbonat de sodiu
  • 50 g de muștar
  • 200 ml de apă fierbinte

Mod de preparare

  1. Dați săpunul prin răzătoare.
  2. Puneți săpunul într-un bol și adăugați treptat amestecând bicarbonatul de sodiu. Săpunul trebuie să se dilueze și să se transforme într-o soluție spumoasă. După care trebuie să o amestecați până se va forma o pastă densă. Nu trebuie să conțină bucăți de săpun.
  3. Adăugați bicarbonatul de sodiu și muștarul. Amestecați bine.
  4. Acoperiți bolul cu folie alimentară și lasați să stea o zi.
  5. După o zi pasta va scădea de două ori în volum. Păstrați pasta în recipiente bine închise.

Produsul de curățare natural poate fi folosit!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: