_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un înălbitor natural cu care nu poate concura nici un produs comercial!

Lucrurile tale albe au căpătat o nuanţă închisă, iar bluza preferată are urme de deodorant? Din nefericire hainele albe sunt foarte pretenţioase şi necesită o îngrijire deosebită. Înălbitorii convenţionali de multe ori nu pot face faţă acestor situaţii…

Redacţia Perfect-ask.com vă va relata astăzi cum pot fi înălbite eficient hainele în condiţii casnice, cu ajutorul unui produs natural.

как отбелить вещи с помощью перекиси водорода

Cum se înălbesc hainele cu ajutorul apei oxigenate

Apa oxigenată (sau peroxidul de hidrogen) reprezintă primul ajutor pentru înălbirea hainelor. Oxigenul activ prezent în această substanţă stimulează acest proces. Pentru a înălbi eficient hainele veţi avea nevoie de soluţie de peroxid de hidrogen de 3%.

1. Dizolvaţi 1 linguriţă de peroxid de hidrogen în 2 litri de apă caldă. Puneţi rufele albe la înmuiat în acest amestec pentru 20 de minute. La fiecare 5 minute amestecaţi conţinutul pentru o înălbire uniformă. După aceea clătiţi hainele în apă curată.

как отбелить вещи уксусом

2. Pentru a scăpa de petele galbene de subsuoară amestecaţi 1 pahar de oţet cu 2 pahare de apă caldă şi înmuiaţi haina pentru 20 de minute. După aceea amestecaţi separat 1 lingură de apă oxigenată cu 1 lingură de sare şi 1/2 de pahar de bicarbonat de sodiu până obţineţi o consistenţă de pastă. Scoateţi hainele din primul amestec şi aplicaţi pasta pe locurile murdare. După alte 20 de minute spălaţi haina ca de obicei.

как отбелить вещи содой

Există multe metode de înălbire a hainelor cu ajutorul unor ingrediente care se găsesc în orice gospodărie. Iar marele avantaj al soluţiilor de acest fel este că sunt naturale, inofensive şi nu provoacă alergie!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: