_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un desert incredibil dintr-o foaie de foietaj și o ciocolată!

Nu avem nevoie neapărat de foarte mult timp și multe ingrediente ca să pregătim un desert delicios. Folosind o foaie foietaj gata preparat și o tabletă de ciocolată putem găti rapid o prăjiturică foarte gustoasă pentru a o servi cu ceai alături de cei dragi.

Prăjiturica se face în felul următor: pentru început preîncălzim cuptorul la 200 de grade. În mijlocul foii de aluat așezăm tableta de ciocolată, după care tăiem fâșii oblice de aceeași dimensiune marginile exterioare ale aluatului rămas. Apoi vine partea cea mai interesantă: fâșie peste fâșie împletim ciocolata în formă de spic, venind cu câte-o fâșie din fiecare parte.

 Ungem prăjitura cu ou bătut pentru ca să se rumenească frumos. Într-o tavă acoperită cu foaie de copt, așezăm desertul și îl dăm la cuptor pentru aproximativ 15 minute. După ce se copt frumos, lăsăm desertul să se răcească puțin, apoi tăiem felii de dimensiunea dorită. Putem savura prăjitura de ciocolată alături de o ceașcă de cafea sau un ceai aromat de ierburi.

 

Comentarii

Comentarii

error: