_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Uimește-ți oaspeții cu câteva perechi de papuci de casă originali handmade

Ideea papucilor de casă creați handmade va prinde bine tuturor, în special celor care deseori au parte de oaspeți. Să oferi oaspeților papucii de cameră proprii nu este nici de bun gust, nici igienic, astfel că oaspeții vor aprecia gestul de a primi o pereche de papuci rezervați special pentru ei!

Papuci de casă handmade

După o simplă croială de papuci puteți coase atâtea perechi de câte aveți nevoie. Cei care sunt destinați bărbaților, aveți grijă să fie puțin mai mari.

Veți avea nevoie de:

 • orice tip de țesătură densă (fetru, denim, canvas, piele artificială…)
 • hârtie pentru forma de croială
 • foarfece, fir, ac
 • mașină de cusut

Mod de confecționare:

 1. Puneți pe hârtie schița de croială. Nu este nevoie să faceți conturul pentru papucul stâng și drept separat, trebuie doar să întoarceți croiala și să tăiați piesele.
  выкройка
 2. Cu ajutorul unei mașini de cusut coaseți marginile viitorilor papuci.
  комнатные тапочки
 3. Talpa poate fi întărită cu branțuri de pâslă care se vor coase de papuci
  обметочный шов
 4. Papucii sunt gata!
  тапочки для гостей
  тапочки для гостей
  тапочки для гостей

Puneți imaginația la treabă. Aveți posibilitatea să creați o colecție exclusivă de papuci! Un avantaj mare al acestora este faptul că pot fi spălați în mașina automată de spălat.

Oaspeții se vor simți confortabil în papucii de casă confecționați de gazda primitoare și binevoitoare.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: