_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A turnat oțet în rezervorul pentru apă al veceului. Priviți ce s-a întâmplat când a tras apa!

Camera de baie nu este cea mai plăcută cameră pentru a face curățenie. Deși există o mare varietate de produse de curățare, totuși unele persoane optează pentru produsele naturale care sunt mai sănătoase și mai ieftine.

În acest articol vă propunem un produs natural foarte eficient pentru a curăța diferite obiecte. Acest produs va face față tuturor dificultăților.

1. Infuzia de ceai negru preparată din trei pliculețe la un pahar de apă este o alternativă naturală pentru produsele chimice de spălare a ferestrelor.

2. Amestecați în propoziții egale oțet și detergent de vase, apoi spălați orice murdărie din baie. 

2

3. Petele de apă și depunerile de calcar se îndepărtează foarte ușor cu ajutorul unei jumătăți de lămâie. 

3

4. Petele mai dificile pot fi curățate cu o compresă de oțet. Lăsați să acționeze 30 de minute. 

4

5. Dacă nu vă place să spălați recipientul pentru periuțele de dinți, puteți să-l spălați în mașina de spălat vase. 

5

6. Dacă veți turna oțet în rezerva de apă a toaletei și apoi îl veți clăti, atunci el va înlătura toată murdăria, bacteriile și mucegaiul. Avantajul este că puteți pune hârtie igienică înmuiată în oțet. 

6

7. Peria pentru vasul de toaletă și suportul ei pot fi curățate dacă veți turna orice soluție dezinfectantă și lăsați să acționeze 30 de minute.

1

Pe final vă propunem să priviți acest VIDEO

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: