_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tu speli hainele noi înainte de a le purta? După ce vei vedea asta o vei face cu siguranță. Privește!

Iată ce se întâmplă când cumperi o haină nouă! Vei presupune că este curată, deoarece ai cumpărat-o din magazin. Oare este de fiecare dată așa? Noi tindem să credem că nu, iar acest videoclip îți va demonstra ce se întâmplă cu o astfel de haină până să ajungă în dulapul tău.

Gândește-te o secundă cât de mult timp a stat acea haină în raft, câte persoane au probat-o, la fel cum o probezi și tu când o cumperi? Crezi că mai e nouă? Nu te-ai fi gândit niciodată la asta, nu-i așa? Asta este o întâmplare fericită, totuși.

Se întâmplă însă de multe ori ca hainele să fie probate, cumpărate și apoi returnate înapoi după câteva zile sau după un timp chiar mai îndelungat. Gândește-te că acele haine sunt expuse din nou pe rafturi și tu ai impresia că sunt noi, dar ele au fost purtate atâta timp și poate nu au fost spălate.

Ești dispus să-ți asumi acest risc?  Tu îți speli hainele cumpărate din magazine înainte să le porți?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: CBS 21 NEWS

Comentarii

Comentarii

error: