_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Trucuri verificate în practică! Casa va străluci de curățenie!

Înainte de sărbători cu toții dorim ca locuința noastră să strălucească de curățenie! Suntem convinși că trucurile pe care vi le propunem vă vor ajuta să faceți ordine mai repede. Mai puține griji pentru casă, mai multe bucurii alături de cei dragi. În același totul va arăta perfect de curat.

Cum să faceți curățenie în casă

Sfaturi de aur

1. Curățarea cu oțet

Oțetul spală foarte bine mașina de spălat, previne formarea depunerilor de calcar și apariția mucegaiului. Turnați oțet în compartimentul pentru detergent și programați mașina la un ciclu de spălare lung.

Se recomandă adăugarea oțetului la spălarea hainelor, în special a celor colorate! Acesta ajută la menținerea intensității culorii, îndepărtează petele și previne lipirea blănii de animale pe haine. Oțetul face minuni cu prosoapele. Scoate mirosurile neplăcute și redă prospețime.

как убрать дом фото

2. Curățarea camerei de baie

Amestecați oțet și detergent de vase în raport de 1:1. Încălziți puțin soluția obținută și ștergeți toate suprafețele necesare. Lăsați să acționeze 30 de minute. Luciul și curățenia sunt garantate! Acest amestec simplu va curăța foarte bine camera de baie.

уборка дома фото

3. Curățarea ferestrelor de plastic

Probabil cunoașteți că este destul de dificil de curățat ferestrele din plastic, în special în adâncituri. Presărați suprafețele necesare cu bicarbonat de sodiu, după care turnați oțet. Lăsați să acționeze aproximativ 15 minute. Apoi ștergeți suprafețele cu un prosop de hârtie sau cu o lavetă. Curățenia este garantată!

4

4. Spălarea jucăriilor

Părinții mai inventivi de mult timp aplică această metodă! Puneți jucăriile într-o pungă specială pentru spălare și spălați-le în mașina de spălat. Folosiți produse de spălare antialergice.

советы по уборке

5. Îndepărtarea urmelor de cariocă

Folosiți pastă de dinți pentru a îndepărta petele de carioce de pe mobilă și pereți. De asemenea, puteți folosi bicarbonat de sodiu.

советы по уборке фото

6. Îndepărtarea ojei de unghii

Dacă ați vărsat întâmplător ojă de unghii, este o dublă tragedie: ați risipit oja preferată și ați făcut pete pe care trebuie să le curățați. Dacă petele sunt proaspete, atunci puteți să le îndepărtați cu acetonă. Dacă oja s-a uscat, va fi mai dificil. În primul rând diluați oja cu fixativ pentru păr, în al doilea rând frecați pata cu apă caldă cu săpun.

уборка дома фото

7. Curățarea cuptorului cu microunde

Puneți în cuptorul cu microunde felii de lămâie și o baghetă de scorțișoară sau praf de scorțișoară. Încălziți cuptorul pentru 10 minute. Lămâia dezinfectează interiorul cuptorului cu microunde, iar scorțișoara înlătură toate mirosurile neplăcute.

советы по уборке дома

8. Curățarea dulapurilor de bucătărie

Amestecați ulei cu bicarbonat de sodiu. Curățați ușile dulapurilor de bucătărie cu această pastă. Rezultatul vă va uimi.

уборка дома фото

9. Curățarea mobilei

Mobila nu se va prăfui pentru mult timp dacă veți încerca acest truc. Picurați pe un prosop de hârtie câteva picături de ulei. Inițial ștergeți suprafețele cu prosopul cu ulei, apoi cu unul uscat. Praful nu se va depune mult timp și rafturile vor străluci.

советы по уборке фото

De acum înainte curățenia va domni în casa dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: