_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Totul începe cu un machiaj. Rezultatul este însă peste așteptări

În acest clip doamna se lasă machiată de către un profesionist care demonstrează o nouă tehnică de contur și de scoatere în evidență. Iată cât de frumos se descurcă acesta cu crearea unui machiaj profesionist din doar două nuanțe de culoare.

Începe prin a scoate în evidență formele mai vizibile ale feței, după care trece la o culoare mult mai închisă decât cea a tenului pentru a puncta locurile celelalte. Machiajul este unul foarte eficient și atât de simplu încât poate fi utilizat și de către cineva fără cunoștințe avansate în domeniu.

Se vede clar faptul că acest machiaj poate fi făcut și acasă. Iată rezultatul final pe chipul acestei doamne. Este absolut uimitor ce a reușit acest om să facă! Privește și tu videoclipul și vezi cum a conturat acesta și cum a oferit volum printr-un machiaj nu foarte complex și foarte eficient.

Nu se poate așa ceva! Rezultatul este unul fabulos. Privește și tu clipul pentru a te convinge!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Wayne Goss

Comentarii

Comentarii

error: