_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Toți au în bucătărie bicarbonat de sodiu, dar nu toți știu că pot să-l folosească pentru a face asta!

Practic fiecare gospodină are în casă o minifarmacie care o salvează în situații neprevăzute. V-a înțepat o albină? Aveți arsuri de soare? Vă doare gâtul? Toate aceste afecțiuni precum și altele pot fi tratate cu ajutorul unor produse care sunt practic în fiecare casă. Este important ca în momentul potrivit să nu fugiți neapărat la farmacie.

1. Apa de gură

Apa de gură are proprietăți antibacteriene deosebite. Dacă aveți mâncărimi la tălpi, la degetele de la picioare sau ciupercă, adăugați în băițele de picioare puțină apă de gură. Neplăcerile vor dispărea rapid!

v1

awm.com

2. Ceaiul negru

Soarele de primăvară este foarte agresiv. Dacă deja v-au ars razele soarelui, atunci aplicați pe piele pliculețe de ceai negru. Pare straniu, dar disconfortul va dispărea imediat!

v11

awm.com

3. Oțetul de mere

Amestecați oțet de mere cu apă și clătiți gâtul de câteva ori pe zi! Durerile se vor ameliora!

v111

awm.com

4. Menta

Menta este considerată un energizant natural! Dacă nu v-ați odihnit suficient și nu vă puteți concentra, atunci faceți un ceai de mentă sau pur și simplu frecați niște frunze de mentă în mâini și mirosiți aroma lor. Mai mult, este destul de ușor de crescut mentă în ghivece la balcon sau pe pervaz!

v1111

awm.com

5. Bicarbonat de sodiu

Este foarte simplu să întrebuințați bicarbonatul de sodiu. Aveți nevoie de la 1/4 până la 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și un pahar de apă fierbinte. Amestecați aceste ingrediente și luați câteva înghițituri. Susținătorii acestei idei menționează că acest tip de tratament ameliorează disconfortul imediat.

v11111

6. Mierea

Aplicați puțină miere pe tăietură. Nu puneți în exces, mierea poate da senzația de arsură. Tăietura se va cicatriza rapid și nu vă va mai deranja.

v111111

awm.com

7. Bicarbonatul de sodiu

Dacă v-a înțepat o albină sau alte insecte, aplicați pe inflamație o cremă de bicarbonat (apă + bicarbonat). În curând durerea va dispărea, iar umflătura se va micșora.

v1111111

awm.com

8. Banda adezivă

Dacă vă deranjează negii, înveliți-i cu bandă adezivă. Peste câteva proceduri, negii vor dispărea de parcă nici nu au fost!

v11111111

awm.com

9. Suc de merișoare

Utilizarea permanentă a sucului de merișoare este o profilaxie foarte bună a infecțiilor urinare atât pentru copii, cât și pentru maturi. Savanții canadieni au confirmat recent că merișoarele și derivații săi au proprietățile antibacteriene împotriva agenților patogeni ai infecțiilor urinare.

v111111111

awm.com

10. Sarea amară (Suflat de magneziu)

Sulfatul de magneziu acționează ca un deodorant fin. Această sare este apreciată pentru faptul că nu irită pielea și înlătură mirosul neplăcut al corpului. Multe antiperspirante și deodorante din comerț provoacă iritații ale pielii și decolorează hainele, în timp ce sarea amară nu provoacă alergii și nu deteriorează hainele.v1111111111

Aceste sfaturi utile vă vor fi de ajutor în orice moment al vieții!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: