_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Ursul acesta are chef de joacă și găsește soluția perfectă de a rezolva problema. Privește ce face!

Ursul acesta se simte mai bine ca niciodată în compania stăpânului său. Motivul? Acesta are piscină. Ursul este entuziasmat de condițiile în care trăiește alături de noul său stăpân de când a fost salvat. De fiecare dată când îi este cald sau are chef de joacă se aruncă în piscină, înoată liniștit, este hrănit și îngrijit corespunzător și s-a îndepărtat de mult de instinctele animalice.

Privește și tu cât de amuzant este! Se aruncă în piscină ca un copil și se bucură vizibil de fiecare clipă petrecută în apă. Se ridică, iese afară și se urcă din nou pe scară, apoi plonjează cu toată viteza în piscină. Este un urs incredibil de amuzant și foarte foarte prietenos. Nu ai crede așa ceva. Privește ce se întâmplă în acest clip!

Se vede că ursul are și compania unui pui, însă asta nu este tot. Proprietarul lui a deschis o mini grădină zoologică și mai deține animale, printre care și doi lei, doi aligatori, două pume și șase tigri. Este absolut fenomenal cum poate trăi acest om înconjurat de aceste animale. Privește și tu!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: singlevisioninc

 

Comentarii

Comentarii

error: