_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) După lungi și aprigi bătălii, acest pit bull a învins cancerul! Privește ce cadou a primit de la stăpân!

Acest cățeluș a fost bolnav de cancer și cu toate acestea a reușit să lupte împotriva bolii și să ajungă să sărbătorească al 11-lea an de viață. După bine cunoscutul tort, care a fost o bine meritată bucată de mâncare pentru căței, ornată cu lumânărele și în formă de os, cățelul a fost dus să deschidă cadoul.

Cadoul era amplasat într-o cutie foarte mare ce stătea și aștepta cățelușul la etaj. Acesta a urcat pe scări și când a observat cutia s-a năpustit asupra ei. Stăpânul său l-a ajuns din urmă și a început să desfacă cutia, cățelul agitându-se nerăbdător lângă cutie.

E incredibil ce a descoperit cățelul în cutie și cum a reacționat. Pentru a vedea povestea mai pe larg vizionați videoclipul de mai jos și bucurați-vă împreună cu cățelul de minunatele cadouri!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Wallace the Pit Bull

Comentarii

Comentarii

error: