_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Acest mânz este salvat de pe stradă și dus înapoi la mama lui

Acest videoclip este cu adevărat emoționant, el prezentând un bărbat care oprește mașina pentru a ajuta acest căluț. Mânzul ieșise cumva de pe câmp și a ajuns pe stradă, fiind în pericol de accident.

Acest bărbat oprește mașina, coboară din mașină și ridică cu greu mânzul peste parapet, însă efortul merită cu adevărat. Ceea ce se întâmplă după este incredibil. Se vede fericirea de pe chipul omului, dar și expresivitatea de pe fața animalului este covârșitoare.

Este incredibil de frumoasă senzația ce o simți în urma acestui videoclip. Imaginează-ți deci ce simțea omul acesta după ce a putut ajuta acest căluț. Și căluțul era dornic să își regăsească familia și tovarășii de joacă. Iată că a reușit să își realizeze și acest vis cu ajutorul acestui bărbat!

Privește și tu videoclipul și împărtășește bucuria cu aceste minunate personaje din micuțul filmuleț!

Autor text: Perfect Ask

Sursa:BoomTV

Comentarii

Comentarii

error: