_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Privește cum reacționează acest cățel după ce este eliberat!

Acest bărbat a fost impresionat de faptul că a observat într-o curte un cățel cu care nu se juca nimeni și pe care nu îl îngrijea nimeni. A observat situația de foarte mult timp și și-a dat seama că acel cățel a fost ținut legat ani la rând și nimeni nu a avut grijă de el. Iată ce a făcut în continuare!

Bărbatul a început să se joace zilnic cu cățelul, mângâindu-l prin gard și dându-i mâncare, iar într-o zi a fost observat de stăpâna acestuia. Părea șansa ideală de a scoate câinele de acolo, așa că bărbatul a discutat cu femeia și după câteva minute de explicații aceasta a căzut de acord să îi cedeze câinele.

Bărbatul a luat câinele și de atunci viața cățelușului s-a schimbat definitiv. Bărbatul i-a pus numele Rusty Diamond. A avut mare grijă de cățeluș de-a lungul timpului și acesta s-a dezvoltat foarte armonios în compania noului său stăpân.

Rusty s-a împrietenit rapid cu ceilalți căței cu care a fost pus în contact, a dat dovadă de faptul că este o fire foarte sociabilă și că îi place să primească atenție, așa încât și-a găsit foarte repede tovarăși perfecți de viață și și-a continuat viața în cel mai frumos mod posibil pentru un cățeluș.

Privește cât de mult a putut să se schimbe animăluțul în urma eliberării lui din lanț!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Jared Piper

Comentarii

Comentarii

error: