_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Șoferii s-au trezit cu musafiri în mijlocul străzii, însă nimeni nu a reacționat. Privește motivul!

Șoferii ce circulau pe această șosea au avut într-o bună zi o surpriză absolut fantastică. În timp ce mașinile circulau în mod normal pe carosabil, în mijlocul străzii s-au gândit doi ursuleți să-și facă locul de joacă. Aceștia au început să se rostogolească pe drum, să tragă unul de celălalt și să se amuze fix în mijlocul șoselei.

Mititeii blocau circulația, însă niciunul dintre șoferi nu a intervenit și asta nu din cauza fricii, deoarece puii de urs erau absolut adorabili, însă joaca lor părea a fi mai importantă decât drumul blocat. Privește cât de drăgălași erau aceștia în timp ce se jucau pe carosabil!

Toți șoferii au oprit mașinile și au început să filmeze momentul, iar ceea ce au surprins în cele câteva secunde de joacă ale ursuleților a fost extraordinar. Aceasta este o experiență de care ai parte odată în viață. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: DailyPicksandFlicks

Comentarii

Comentarii

error: