_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Priviți acest mânz nou născut cum aleargă după stăpânul său. Așa ceva mai rar poți vedea de la un animal!

Animăluțele mici, la fel precum copiii, sunt cele mai drăguțe făpturi în primele luni din viață. În cazul acestui micuț căluț sunt chiar primele zile de viață. Încă din primele sale zile a intrat în lumea plină de dragoste a oamenilor care îl aveau în grijă. Încă din prima zi s-a bucurat de o atenție specială din partea unor oameni speciali.

Iată-l azi jucându-se cu stăpânii săi, urmărind bezmetic persoana care fuge prin spațiul de joacă împreună cu el. Bărbatul care se juca cu el a montat o cameră pentru a surprinde și a împărtăși tuturor cele mai frumoase clipe din viața micuțului. Iată care a fost rezultatul!

Micul mânz zburda în urma bărbatului liber și fericit, fugea zbrehud prin nisipul care îi provoca o atât de mare plăcere atunci când se rostogolea prin el, tot ceea ce făcea mânzul era să fie fericit și să se împrietenească din ce în ce mai mult cu cei ce-l iubesc. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Sterling Bartow

Comentarii

Comentarii

error: