_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Prietenia dintre această femeie și un leu este nelimitată. Incredibil cum se comportă leul cu ea!

În acest videoclip regele junglei și-a găsit regina și o tratează ca atare, însă aceasta este o femeie. Au legat împreună o prietenie incredibil de trainică și femeia are încredere în uriașa felină într-un mod absolut surprinzător. Ceea ce este mai surprinzător este faptul că această femeie nu are în apropierea ei un singur exemplar. S-a împrietenit și s-a atașat de un grup de patru lei.

Se știu de când erau mici și i-a crescut de când erau pui. Este incredibil că acum au un an și 5 luni și ea încă se joacă cu ei, ba mai mult, permite vizitatorilor să intre în țarc alături de ea și de prietenii ei. Când te uiți la acest videoclip vei rămâne șocat. Te va uimi cu adevărat curajul acestei tipe și povestea pe care o spune ea te va pune pe gânduri.

Privește doar cum se comportă cu leul și este de ajuns. Vei rămâne fără cuvinte cu siguranță.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Animal Planet

Comentarii

Comentarii

error: