_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Motanul Mog s-a pus la somn, iar dimineață a fost șocat de ce a descoperit

Iată un filmuleț care evocă perfect viața în cadrul unei comunități britanice. Este foarte evident modul în care aici supraviețuiesc și cei defavorizați și cei egali și cei bine clasați. Videoclipul prezintă o situație foarte amuzantă pornită de personajul principal, pisicuța casei, Mog.

În timpul somnului, motanul Mog pornește un adevărat cataclism și dimineață când se trezește începe derularea celui mai mare coșmar al familiei. Întreg Crăciunul este ruinat de către pisicuță, aceasta distrugând bradul, mobilierul, accesoriile și întreaga cameră, prin diverse metode accidental întâmplate.

Totuși, toți vecinii acestei familii fac un sacrificiu și după ruinarea casei, aceștia se reunesc și decid să ajute familia să aibă un Crăciun perfect. În final pisicuța Mog a devenit eroul acestui colaps, deoarece a știut cum să păstreze toți vecinii de partea sa. Și acest minunat lucru s-a realizat tot întâmplător, motanul fiind interpretat ca salvator. Este inedit să vedem că motanul este foarte surprins de tot ce se întâmplă și totuși el iese cel mai câștigat în cadrul acestui clip.

Toată lumea a fost uimită de faptul că o simplă familie a generat atât de mult impact în cadrul acestei campanii, videoclipul devenind rapid viral. Privește și tu clip-ul și vezi ce părere îți faci!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Sainsbury’s

Comentarii

Comentarii

error: