_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

I-au spus papagalului că trebuie să-l ducă la veterinar. Privește reacția lui!

Tuturor ne este teamă să mergem la doctor, iar acest papagal și-a demonstrat și el repugna față de medic. Iată cum a reacționat când stăpânul său i-a spus că este timpul să viziteze un veterinar. Este absolut fantastic! Acest video va fi cel mai amuzant video pe care l-ai vizionat azi.

A reușit cumva să-l scoată stăpânul său de sub dulap, deoarece se baricadase acolo, iar în continuare privește ce s-a întâmplat. Privește cum se comportă papagalul când aude de medic. Iată cum se ceartă cu stăpânul său! Ai impresia că susține o adevărată pledoarie.

Este incredibil cum face papagalul! Privește cât de amuzant este filmulețul și cum se chinuie stăpânul său să îl convingă! E un adevărat război în casă în urma unei decizii banale de a merge la veterinar. Distrează-te pe baza acestui război, urmărind videoclipul aici!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: angeleyedboidan

Comentarii

Comentarii

error: