_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Doi cățeluși stau lângă un bebeluș adormit. Când acesta începe să se trezească privește ce fac cățeii!

Acești doi cățeluși și-au ales bine stăpânul, un bebeluș somnoros, la fel ca ei. Au stat cât au stat lângă copil, în timp ce acesta dormea, însă în momentul în care acesta a început să dea semne că se trezește, cățelușii au înțeles că este timpul să se ridice. Oare s-au ridicat aceștia?  Privește videoclipul și vezi exact ceea ce au făcut!

La asemenea somnic nici nu era de mirare că nimeni nu se mișcă, iar când bebelușul a început să se întindă, să se întoarcă pe o parte, cățelușii și-au văzut în continuare de somni. Este incredibil cum au reacționat la mișcările copilului, dat fiind faptul că aceste animăluțe sunt receptive la orice mișcare.

Simțindu-se în siguranță, cățeii nici măcar nu s-au sinchisit să se miște din brațele copilului și și-au dus somnul până la capăt. Este destul de amuzant să vezi așa ceva, mai ales că bebelușul este un scump și cățeii nu îi sunt mai prejos. Iată despre ce este vorba!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: SlideShow ForFun

Comentarii

Comentarii

error: