_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cățelul se sperie că va fi capturat. Priviți-l ce face când oamenii se apropie de el!

Acest cățeluș a fost pus pe lista specialiștilor pentru a fi salvat, deoarece aceștia au fost informați că micuțul nu are parte de condiții foarte favorabile de dezvoltare în locul în care se găsea atunci când a fost ridicat. Aceștia au sosit la locația semnalată și au început să caute patrupedul, dar nu a durat foarte mult căutarea, deoarece acesta a fost ușor de găsit.

Când l-au văzut, cățelul nu arăta deloc bine și era atât de speriat încât privește cum a reacționat la încercările specialiștilor de a-l salva! Cățelul era terifiat și avea foarte multe ocazii și oportunități să poată scăpa de oameni, deoarece terenul îi era clar în avantaj.

Au încercat să îl prindă cu o plasă, însă cățelul era atât de micuț, încât a trecut prin ochiurile plasei fără nicio problemă. Iată cum au reușit până la urmă să pună mâna pe el!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Hope For Paws – Official Rescue Channel

Comentarii

Comentarii

error: