_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest papagal a ajuns vedetă pe internet datorită dansului său. Aflați pe ce melodie a dansat!

Ceea ce veți vedea în următorul videoclip vă va amuza teribil. Un papagal jucăuș a început să danseze în timp ce era filmat de o persoană, iar dansul său a ajuns viral pe internet. De ce? Asta o să vedeți în videoclip. Papagalul dansează incredibil, iar melodia care face valuri ne este cunoscută tuturor.

Muzica răsuna, iar acest papagal pur și simplu nu se putea opri și nu s-a putut abține să nu înceapă să danseze frenetic. Privește ce face pe melodia celebră!

Acesta este cel mai amuzant clip pentru ziua de azi și cu siguranță vă va oferi doza necesară de râs pentru a putea trece mai departe. Papagalul este înnebunit de muzică și este foarte foarte vesel și într-un ritm alert dansează în continuu, fără măcar o oprire. Este absolut incredibil. Priviți-l și dați clipul mai departe la cât mai mulți prieteni pentru a-i distra și pe ei!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Jason Chow

Comentarii

Comentarii

error: