_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest cățel neglijat a fost tuns de specialiști și aranjat. Privește ce schimbare!

Acest videoclip prezintă povestea unui cățel abandonat pe străzi și neglijat întreaga viață, până în momentul în care specialiștii reușesc să-l prindă și să îi ofere o îngrijire specială și un tratament cumsecade.

Cățelușul era într-o asemenea formă în momentul în care a fost preluat, încât nici nu puteai diferenția dacă e mascul sau femelă, unde îi este fața, unde îi sunt ochii, iar blana deja era atât de încâlcită, încât forma un ghem de mizerie. După un efort depus de specialiști cățelul a fost preluat și dus la un centru de îngrijire a animalelor, unde a fost tuns și îngrijit.

Privește acum cățelul, privește cum arată, cum se comportă și cum interacționează cu oamenii și cu cei din jur! Schimbarea este pur și simplu uimitoare! Nu-ți va veni să crezi că este vorba de același cățel pe care îl vedeai la începutul videoclipului pe străzi, flămând și neîngrijit.

Iată ce au reușit specialiștii să obțină în urma unor îngrijiri sistematice!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Hope For Paws – Official Rescue Channel

Comentarii

Comentarii

error: