_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest cățel este incredibil de drăgălaș! Ai mai văzut un animăluț atât de frumos?

Norbert, cățelușul gurmand, care se bucură la absolut orice gustare, are parte de o surpriză. Stăpâna sa îl filmează în timp ce se joacă cu el și îi oferă recompense. Nu sunt de oricare, ci sunt cele mai gustoase recompense, judecând după fețișoara lui Norbert.

Așa cățel n-ai mai văzut. Este atât de amuzant încât nici nu am terminat de vizionat videoclipul și deja mă gândea să-i dau share. Te va amuza teribil modul în care se strâmbă și felul în care rămâne setat după fiecare bombonică dulce pe care o primește. Limbuța sa te va scoate din minți.

Nici nu mai am cuvinte. Privește singur despre ce este vorba. Este neapărat să te uiți la asta!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Norbert

Comentarii

Comentarii

error: