_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această nevăstuică face orice pentru a intra în grațiile stăpânului. Privește secunda 51!

Această nevăstuică salvată a devenit în timp cea mai bună prietenă a acestui bărbat, dar acest lucru nu a mulțumit-o și nici nu o va mulțumi în curând, așa încât micuța s-a apucat să urce pe biroul stăpânului său într-o zi, pentru a-i cuceri atenția. Ceea ce face ea pentru a acapara atenția bărbatului este nemaipomenit.

Tu ai suporta un așa prieten cicălitor în casă? Privește ce face micuța! Ea se urcă pe birou, începe să se plimbe pe masă și să se încolăcească pe mâna stăpânului, să îl facă să se uite la ea. Oare îi va reuși strategia de persuadare? Privește în videoclip pentru a vedea exact.

Toate sunt absolut uimitoare, dar parcă la secunda 51 totul scapă de sub control. Privește ce se întâmplă atunci!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Frisco68

Comentarii

Comentarii

error: