_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A observat un pui de căprioară pe stradă, iar gestul ce l-a făcut în continuare a impresionat o lume întreagă…

Acest bărbat a observat ceva pe stradă și s-a apropiat să vadă despre ce este vorba. De la distanță părea un animăluț accidentat, însă când s-a apropiat, bărbatul a văzut că este vorba despre un pui de căprioară nou născut. Animăluțul nu era lovit, nu avea absolut nimic, doar că nu se putea ridica. Nu se putea ține foarte bine pe picioare, deoarece era nou născut.

Bărbatul l-a luat în brațe, s-a ridicat cu el și l-a dus imediat în lateralul străzii, iar în momentul în care s-a lăsat jos și a dat drumul puiului, acesta a zbughit-o în pădure. A luat-o la fugă imediat ce a fost lăsat jos. Iată filmarea pe care bărbatul a realizat-o! Urmărește aici toată povestea!

Imediat ce puiul a fost eliberat, toată lumea a început să râdă, să aplaude și să se bucure. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Steve Knoop

Comentarii

Comentarii

error: