_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A tăiat prosopul de hârtie în jumătate și l-a înmuiat în această soluție. Credeam că este o prostie până nu am văzut rezultatul!

Prosoapele de hârtie au deja mai mult de 100 de ani. Prima dată au fost produse în 1907 de către „Scott Paper Company” în Philadelphia și erau folosite pentru a opri răspândirea microbilor în baie. Până la crearea prosoapelor de hârtie oamenii foloseau prosoape de țesătură nu doar acasă, dar și în locuri publice. Este minunat că au fost create!

Astăzi există sute de modele și sute de moduri de întrebuințare a acestor prosoape. Vă prezentăm în continuare cum să faceți șervețele umede din prosoape de hârtie. Acestea pot fi folosite pentru îngrijirea bebelușilor care absorb foarte repede umezeala. Această variantă se potrivește tuturor copiilor, chiar și celor cu pielea sensibilă!

Șervețele din prosoape de bucătărie

1. Tăiați în jumătate prosopul de bucătărie cu ajutorul unui cuțit foarte ascuțit.

2. Puneți o jumătate într-un bol. 

3. Amestecați gel de duș pentru copii (1 lingură), ulei hidratant pentru corp (1 lingură) și apă (1.5 pahare). Turnați această soluție deasupra prosopului de hârtie în bol. Veți obține un prosop foarte bine înmuiat. 

4. Întoarceți rola peste 10 minute, pentru a se înmuia și cealaltă parte. Lăsați  să se absoarbă toată soluția în hârtie. Scoateți mijlocul rolei, atunci când s-a înmuiat foarte bine. 

5. Tăiați prosopul în bucăți de hârtie după necesitate, puneți-le într-un container și închideți bine cutia. 

6. Lăsați containerul pentru 10 minute, după care întoarceți-l cu partea de jos în sus. Șervețelele sunt gata. 

Priviți VIDEO-urile de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum se confecționează șervețelele umede:

Video Nr.1 ⬇

 

Video Nr.2 ⬇

Este un înlocuitor perfect al șervețelelor umede din comerț. Bebelușul va fi mulțumit de ele!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: