_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Suprafața acestui apartament este de doar 31 metri pătrați. Iar designerii au făcut imposibilul!

Pentru a face acest apartament confortabil, autorii proiectului nu au folosit pentru decor mobilă grea și culori închise. De asemenea specialiștii au fost nevoiți să schimbe planul camerelor. Astfel au apărut dormitorul și camera de zi trecând într-o bucătărie nu prea mare. Designerii au reușit să transforme dezavantajele în avantaje.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-11

Apartamentul este situat în colțul casei. Ferestrele mari pe un perete nu au permis folosirea rațională a spațiului locativ. Pereții care dădeau afară au fost izolați termic și dintr-o cameră rece s-a transformat într-o cameră caldă și plăcută. Este o schimbare radicală!

În orașele mari nu toate familiile au nevoie de zona de sufragerie. De obicei, oamenii moderni iau doar micul dejun acasă. De aceea este suficient o masă nu prea mare lângă canapea.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-04

În dreapta canapelei a fost instalat un șifonier mare cu rafturi. Culoarea șifonierului este la fel ca cea a pereților, astfel fiind parte din aceeași compoziție.

Designerii au hotărât să renunțe la draperii pentru a mări vizual camera. Ușile mari și transparente ale balconului și ferestrele cu un decor auriu creează o atmosferă ușoară și luminoasă.

Ferestrele largi permit să inunde apartamentul cu lumină de zi. Seara este luminat de un candelabru extraordinar venețian confecționat manual.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-10

Pereții sunt acoperiți cu tapete olandeze. Textura lor neobișnuită redă apartamentului eleganță. Bucătăria este dotată cu mobilier modern.

Având în vedere suprafața mică a apartamentului, designerii au instalat masa de lucru la bucătărie chiar sub geam. Astfel au economisit mai mult spațiu și au făcut o bucătărie confortabilă. Culoarea bucătăriei vizual mărește foarte bine spațiul.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-09

Mobila de culoare deschisă subliniază foarte bine gusturile proprietarilor. Baia, de asemenea, este amenajată în culori deschise.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-08

Toate camerele au câte un element de decor din diferite țări, întrucât proprietarilor le place să călătorească. Dispozitivele de iluminare sunt foarte originale, importate din Istanbul, și astfel au împodobit camera de baie.

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-07
oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-06
oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-01
oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-02

Iată planul apartamentului

oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-12
oformleniye-pomeshcheniya-ploshchadyu-31-kv-m-05

Deseori designerii creează niște locuințe extraordinare la care nici nu v-ați gândit.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: