_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Sunt doar 10! Faceţi asta în fiecare zi dacă nu vă este lene…

Noi am pregătit pentru dvs. 10 sfaturi care vor face ca frumuseţea dvs. pur şi simplu să înflorească!

Sfatul nr. 1

Consumaţi în fiecare dimineaţă pe stomac gol o lingură de seminţe de in, mestecându-le bine şi bând apă. Micul dejun luaţi-l după alte 20 de minute. Astfel veţi curăţi de minune organismul, mai ales intestinul. În plus astfel pielea va deveni mult mai gingaşă şi proaspătă, iar dvs. veţi trece printr-o slăbire uşoară, dar sănătoasă.

original-13

Sfatul nr. 2

Consumaţi zilnic salată din sfeclă fiartă, la dejun sau la cină, când vă e mai comod. Sfecla curăţă foarte bine sângele, iar sănătatea sângelui este strâns legată de frumuseţea aspectului exterior. Totodată această legumă are o influenţă benefică asupra pielii şi a funcţionării organelor interne.

svekla-svezhaya-otvarnaya-i-sok-iz-nee-768x480

Sfatul nr. 3

Aplicaţi pe pielea feţei un amestec de glicerină şi vitamina E în fiecare zi cu o oră înainte de a merge la somn. Amestecul se face în proporţie 30 g de glicerină la 10 capsule de vitamina E. Capsulele trebuie sparte, scurgând conţinutul lor într-o sticluţă. Înainte de aplicarea amestecului curăţiţi bine pielea şi faceţi un masaj uşor cu o periuţă, până când pielea se va înroşi un pic. În această stare celulele absorb la maxim substanţele nutritive. Este şi un mic disconfort aici: pielea va fi puţin lipicioasă până când toată glicerina va fi absorbită. Folosind această metodă veţi observa în fiecare zi o îmbunătăţire a stării pielii, ridurile vor începe să dispară (mai ales în zona ochilor), iar culoarea pielii se va uniformiza.

medicalderm-1068x581

Sfatul nr. 4

Consumaţi zilnic cel puţin 50 g de nuci de orice fel. Veţi observa efecte benefice asupra părului şi unghiilor după doar 2 săptămâni.

produkty-dlya-snizheniya-holesterina-5-768x475

Sfatul nr. 5

O dată la trei zile faceţi o mască pentru păr. Amestecaţi muştar uscat cu ulei vegetal (cele mai bune sunt cel de brusture şi de grâu încolţit) până la consistenţa unui terci. Apoi aplicaţi masca pe păr umed pentru 20-30 de minute, după care spălaţi capul. După doar o lună de aplicare a măştii veţi observa că părul este mult mai voluminos.

052816_1545_8

Sfatul nr. 6

Obişnuiţi-vă să dormiţi în ciorapi. Fie aceştia din lână sau din bumbac, în funcţie de anotimp. Înainte de somn ungeţi picioarele curate cu unt, adăugând câteva picături de ulei de mentă, după care îmbrăcaţi ciorapii. După o lună de zile picioarele dvs. vor căpăta un aspect de invidiat, iar mersul la plajă nu va mai fi prilej de îngrijorare.

x_88924f98

Sfatul nr. 7

Îngrijiţi genele! Spălaţi bine un tub de rimel cu ajutorul periuţei sale spălate şi înmuiate în săpun. După ce se usucă, turnaţi în tub ulei de grâu încolţit. Acesta va fi un produs cosmetic natural pentru întărirea şi creşterea genelor, care de regulă sunt obosite de machiajul convenţional. Aplicaţi uleiul foarte uşor înainte de somn pe toată lungimea genelor. E foarte comod să faceţi asta cu ajutorul periuţei de rimel.

full_______________________________

Sfatul nr. 8

Îngrijiţi pielea de pe tot corpul. Amestecaţi un pahar de smântână grasă şi un pahar de sare de mare (deşi e potrivită şi sarea obişnuită sau cea iodată). Când faceţi baie, aplicaţi acest amestec pe tot corpul cu ajutorul buretelui, după care spălaţi-vă cu apă caldă. E indicat să faceţi asta de fiecare dată când faceţi baie. Amestecul se păstrează bine în frigider. Sarea curăţă stratul superior al pielii şi o dezinfectează. Smântâna înmoaie sarea şi nu-i permite să zgârie şi să irite pielea.

15img574_1

Sfatul nr. 9

Tot pentru piele ar fi minunat să procuraţi ulei de amarant. Principalul component al acestui super produs este scualena, care la rândul său este unul din principalele componente ale pielii noastre. Acest ulei e absorbit de piele în proporţie de aproape 100% şi nu are concurenţi în ce priveşte tratamentul ridurilor, cicatricilor, arsurilor, iritaţiilor şi altor probleme ale pielii. Puteţi aplica acest ulei zilnic atât pe pielea corpului, cât şi pe faţă. Unicul neajuns al acestui produs este preţul său destul de ridicat.

6-24

Sfatul nr. 10

Pregătiţi o soluţie specială pentru clătirea părului după baie. Adăugaţi ulei de mentă în apă în proporţie de 5 picături la 1 litru de apă şi clătiţi părul. Chiar după prima procedură de acest fel veţi vedea ce beneficii extraordinare are pentru sănătatea părului. Veţi remarca o prospeţime deosebită a pielii capului şi o stare generală de confort. În plus acesta e un remediu natural împotriva mătreţii.

570ca032b9579

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: