_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Știați că puteți face asta cu cojile de portocală? Priviți!

Cojile de portocală au proprietăți minunate în ceea ce privește mirosul, probabil știați asta deja. De multe ori le puteți lăsa pe masă doar pentru a împrospăta atmosfera din living sau din bucătărie sau le puteți folosi sub forma unor minunate condimente pentru vin fiert. Știați asta?

Însă asta nu este tot. Combinați într-un borcan coji de portocală și oțet, lăsați oțetul să-și facă efectul și când ați observat că s-au decolorat cojile de portocală și au rămas cu o culoare maronie, scoateți zeama din acel borcan și turnați-o într-un recipient de pulverizat.

Tocmai ați obținut o foarte eficientă soluție de curățare a sticlei. Doar pulverizați acea soluție pe suprafața afectată și ștergeți totul cu o cârpă uscată. Suprafața va fi ca nouă. Încercați! Dacă ați fost mulțumiți de rezultate, dați videoclipul mai departe prietenilor, pentru a încerca și ei și pentru a fi mai eficienți în ceea ce privește curățenia.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Renarde Rousse

Comentarii

Comentarii

error: