_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Știam că muzica te face să te simți tânăr, dar nu mă așteptam la așa ceva. Privește!

Acești oameni intră în scenă la începutul unei piese și încep să joace un rol de bătrânei. Rolul îi prinde foarte bine, deoarece mișcările sunt reprezentative, iar ei nu sunt tocmai în floarea vârstei, coregrafia potrivindu-se de minune.

Mișcările pe care le fac în următoarele secunde te vor lăsa fără aer în piept. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva niciodată. Este mult prea complicat să gândești doar acele mișcări și acea sincronizare, apoi să le efectuezi. Cei doi nu par a avea o problemă. Piesa le este motivația suficientă.

Acest concurs de dans urban i-a făcut celebri pe cei doi, iar finalul piesei celebrului Bob Marley le-a adus sute de aplauze și mii de strigăte din partea sălii, în timp ce ei și-au reluat rolul de bătrânei spre ieșirea din scenă. Privește ce spectacol au făcut cei doi!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: URBAN DANCE CAMP

Comentarii

Comentarii

error: