_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Specificul machiajului pentru brunete. 20 de idei de make up!

Probabil nu există femei mai pline de temperament decât brunetele. Ele sunt captivante, fascinante și pasionale. Blondele pot să fie plictisitoare la un moment dat, iar brunetele vor rămâne mereu în amintiri. În articolul de astăzi vă prezentăm toate secretele unui machiaj pentru brunete.

2016-08-23_00-27-04

Primul secret – fondul de ten

După aplicarea bazei pe față, gât și decolteu se aplică fondul de ten. Culorile de bază pentru machiajul brunetelor sunt neutru și bej. Pentru femeile cu un ten fără contraste se vor potrivi nuanțele de ocru și bronz natural. Pentru tenurile contrastante se potrivesc nuanțele de bej sau de fildeș. Există o regulă generală pentru machiajul brunetelor – fondul de ten trebuie să fie cât mai aproape de culoarea pielii. Pentru un machiaj de seară, fondul de ten poate fi cu o nuanță mai întunecată decât culoarea naturală a tenului.

risunok_8

Al doilea secret – pudra pentru machiaj

Acest produs cosmetic este absolut necesar pentru brunete. Pudra face pielea mată, precum și fixează machiajul. Pudra se alege exact după culoarea pielii.

Al treilea secret – fardul de obraz

1cy9kmy6q-k-1

Fardul de obraz trebuie aplicat cu mare atenție în cazul brunetelor. Culorile închise ale fardului pot face pielea să arate obosită și inestetică. Folosiți culori calde – coral, piersic. Fardul de obraz trebuie foarte bine aplicat pentru a nu crea un efect de păpușă.

Al patrulea secret – machiajul corect al ochilor

image-127

image-131

Machiajul ochilor brunetelor depinde de forma și culoarea ochilor.  Există, însă unele reguli generale.

Particularitățile machiajului pentru ochi căprui

Brunetele cu ochi căprui trebuie să pună accent în special pe ochi.

qouurmqo12o

Avantajul acestor femei este că pot folosi o gamă largă de culori. Preponderent ele trebuie să aleagă gama de culori maro, verde și roz.

fkbtyaopo9w

Machiajul brunetelor cu ochi căprui trebuie să pună în evidență naturalețea, ceea ce poate fi evidențiat cu ajutorul conturului. Pentru pielea deschisă se potrivește un contur  maro. Pentru pielea închisă puteți aplica un contur negru. Pe gene poate fi aplicat un rimel de culoare neagră, maro închis, albastru închis.

ypaowxevewi

În cazul brunetelor machiajul nu trebuie să pună în evidență buzele. Puteți aplica doar un luciu de un roz deschis sau închis. Rujul roșu poate fi aplicat pentru evenimente de seară.

makiyazh-dlya-bryunetok-04

Principiile machiajului pentru brunetele cu ochi verzi

Culorile de bază ale machiajului sunt maro, negru, roz, măsliniu.

0ULpV-NnyxA

KbhXp4825us

Se  potrivesc foarte bine nuanțele argintii și aurii. Tenul palid poate fi înviorat cu nuanțe de violet. Tenul întunecat necesită o combinație dintre verde și maro. În cazul unui machiaj de seară pot fi folosite umbre de culoarea bronzului.

348660542

3453456467

qxgu2xvxbjg

Machiajul poate fi încheiat prin aplicarea unui ruj de culoare roz închis, coral sau rubin. Culoarea creionului de buze și rimelul – maro.

rmbbi79unps

Principiile machiajului pentru brunetele cu ochi albaștri

Brunetele cu ochi albaștri se întâlnesc destul de rar. Ele sunt un contrast între culorile închise și deschise. Machiajul acestui tip de femei presupune folosirea culorilor gingașe sidefate.

qjrptjk5uc0

embedded_flushed_cheeks_makeup_look-1

makeup8-1

Al cincilea secret – machiajul sprâncenelor

Frumusețea ochilor nu depinde doar de culoare și gene, dar  și de sprâncene. Brunetelor li se potrivesc foarte bine sprâncenele groase și naturale. Evidențiați-le.

Al șaptelea secret – machiajul buzelor

Rujul este punctul de încheiere a machiajului. Brunetele pot opta pentru o gamă largă de culori. Alegerea culorii depinde de scopul machiajului.

dliauzxvk1o

6xfvrjukm4g

qhbpfzpaymk

ijuvqt-lyru

rwg6r8ad334-1

jvqonq5lbva-1

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: