_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Soțul ei a tăiat copacul din grădină. Peste 2 săptămâni ea dă punga jos și vede asta…

În aprilie 2015, soțul lui Mimi i-a spus că trebuie să taie un arbore bătrân din grădina lor. Mimi întotdeauna a avut niște idei pentru cioturile de copac pe care dorea să le încerce. Oamenii o cunosc ca pe o persoană care face din lucruri simple, lucruri complicate. Desigur ea nu a putut să privească cum soțul său taie arborele fără să pună și ea vreo amprentă creativă pe ciotul rămas. Fiind situat lângă drum i-a venit ideea de a transforma bușteanul într-o căsuță de poveste pentru pitici. Soțul ei nu este tot timpul încântat de ideile sale ambițioase, dar de această dată chiar a fost mândru de ce a făcut soția sa.

l2

După tăierea arborelui, Mimi și soțul său au muncit împreună pentru a colecta toate lucrurile necesare pentru punerea în practică a ideii. Câteva săptămâni mai târziu Mimi era pregătită să prezinte creația sa publicului larg. Căsuța piticilor este gata! Aceasta are în miniatură un baston de cioban, un felinar, ferestre de lemn și chiar ghivece cu flori vii. Această idee continuă să adune multe comentarii și laude din partea vecinilor, a devenit cel mai drăguț subiect de discuții.

Țineți minte! Dacă aveți un buștean vechi prin preajmă, atunci puteți face ceva foarte simpatic.

Priviți pașii de realizare a căsuței piticilor în acest video!

Mimi a creat un minunat colțișor de poveste!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: LittleThings.com

Comentarii

Comentarii

error: