_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Și-a legat o panglică în jurul capului. Ceea ce a urmat te va impresiona profund!

Această balerină a intrat în scenă și și-a prins panglica ce o purta în mână în jurul capului, apoi când a început muzica a șocat întreaga sală cu mișcările sale. Privește în ce fel se joacă cu acea panglică și cât de frumos se mișcă, ce efecte creează prin mișcare cu acea panglică!

Este absolut fabulos modul în care lucrează această balerină și modul în care interpretează melodia pe care își face numărul de scenă. Acea panglică întreține atmosfera și te face parcă să te pierzi în dansul ei, modul în care se mișcă trezindu-ți fiori.

Sala întreagă este în delir și țipetele nu mai contenesc. Aplauzele clocotesc în sală și coboară asupra artistei în valuri întregi. Toată lumea este fascinată de dansul pe care Anna Bessonova a reușit să-l ofere publicului în acel număr.

Privește aici spectacolul!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Declan Frost

Comentarii

Comentarii

error: