_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Sfaturi utile pentru a nu mai trăi în sărăcie

Pentru a nu mai fi sărac, este prea puțin să faci ceva sau să muncești undeva. Anume aceasta este calea spre sărăcie și mai departe spre sărăcie crasă. Pentru a fi bogat trebuie să începeți să respectați următoarele reguli…

Как вырваться из бедности

1. Fiecare problemă a dvs. trebuie să fie soluționată în cel mai scurt timp. De obicei este nevoie de minim efort pentru a o rezolva. Fiți hotărâți! Meditați mai puțin și acționați mai mult!

2. Lucrați mai puțin pentru cineva. Cu cât mai mult lucrați, cu atât mai rău trăiți. Eu nu consider lucrul o activitate preferată. Munca este de la cuvântul rob!

3. Dacă doriți să aveți bani, aduceți la piață vreun lucru prețios și oamenii singuri vă vor aduce bani. Cantitatea de bani depinde de cât de bine veți prezenta beneficiile acestui lucru prețios.

4. Lucrați doar pentru interesul propriu. Uitați despre lozincile de cultură corporativă sau loialitate întreprinderii. Întreprinderea va avea mereu de câștiat, de altfel dvs nu ați fi lucrat acolo.

5. Gândiți-vă cum să câștigați o sumă frumușică în fiecare lună. Poate fi mai mare sau mai mică.

desktop-background-Don-Hamm-Desktop-HD-Photos-1024x768

6. Banii vin la dvs prin intermediul altor oameni. Comunicați!

7. Un anturaj sărac tot timpul vă duce la sărăcie. Chiar și cei mai bogați oameni au „rude, prieteni și alți cunoscuți” care dacă nu vor scăpa în mod diplomatic din ei, vor sărăci foarte repede. Dacă sunteți sărac, atunci în anturajul dvs. sunt oameni cărora nu le plac, nu îi respectă sau chiar îi urăsc pe bogați. Trebuie să comunicați cu Câștigătorii și cu Optimiștii. Da, anume cu literă mare.

8. Sărăcia apare dacă fugiți de responsabilitate!

9. Dacă aveți puțini bani, trebuie să deschideți o afacere. Dacă nu aveți deloc bani, trebuie să deschideți urgent o afacere, chiar acum! Căutați probleme și încercați să le rezolvați. Cele mai reușite soluții transformați-le în proiecte de afaceri și propuneți-le investitorilor.

10. Calea spre bogăție este determinată de un venit pasiv! Venit care vine indiferent de eforturile depuse. Creați o sursă de venit pasiv și trăiți în plăceri.

11. Studiați biografiile și gândurile celor mai bogați oameni ai lumii. 

12. Răspundeți la întrebările „Cine sunt eu? Prin ce sunt unic? Care este sensul vieții mele? Ce activitate aș avea dacă aș avea bani?” Fiți sinceri! Puterea, energia, dorința din aceste răspunsuri și conștientizarea scopului propriei vieții sunt atotputernice!

13. Dorințele sunt cele mai importante în Viața dvs! Visați și credeți că visele se împlinesc. Omul înepe să moară când încetează să viseze.

14. Ajutați-i pe cei din jur! Nu pentru bani, dar din suflet. Însă, doar pe oamenii pe care dvs doriți să îi ajutați. Nu este neapărat să fie rude sau cunoscuți.

15. Faceți complimente! Pur și simplu, lăudați o doamnă pe stradă pentru coafura sa frumoască, un domn pentru silueta lui sportivă, sunt încă o mulțime de motive pentru laudă. Acest lucru vă faceți să vă autoapreciați mai mult.

16. Țineți o agendă zilnică a succeselor dvs! Supărările și înfrângerile se țin minte de 7-12 ori mai mult decât câștigurile și succesele. Dacă sunteți disperat, citiți această agendă.

Un ultim sfat. Niciodată, niciodată, niciodată nu renunțați! Față de orice dușman, iar sărăcia este dușmanul fiecărui om, trebuie să luptați până la capăt, fără milă față de dușmanul dvs și dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: