_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Secretele telefonului mobil! În telefonul mobil, există mai multe caracteristici ascunse, despre care s-ar putea să nu știți!

Iată câteva caracteristici speciale pentru situații de urgență.

Primul  caz

112 este numărul care poate fi apelat de pe telefonul mobil în caz de urgență. Acesta funcționează la nivel mondial. Fiind în afara zonei de rețea, în caz de urgență puteți apela 112 și telefonul va căuta numărul de urgență disponibil în interiorul rețelei date.

Un alt punct interesant: acest număr poate fi apelat chiar dacă tastatura telefonului este blocată.

Al doilea caz

Cheile au fost blocate în interiorul mașinii? Ai telecomandă la cheile mașinii? Următoarele recomandări vă pot fi foarte utile.

Un alt argument în favoarea achiziționării unui telefon mobil, este cazul în care cheile au fost închise din greșeală în automobil, dar acasă aveți o cheie de rezervă. Sunați la cineva de acasă pe numărul de mobil, și țineți telefonul dumneavoastră la o distanță de aproximativ 30 de cm de la ușa mașinii, în timp ce persoana de acasă va apăsa pe butonul de deblocare a mașinii de pe cheia de rezervă pe care o va ține aproape de telefon. Mașina se va deschide.

Aceasta este o mare oportunitate de a economisi timp, pentru că vei scuti de un drum pe persoana în cauză. Distanța în acest caz nu are importanță. Fie ca sunteți la o distanță de sute de kilometri, și ați reușit să sunați persoana care are o cheie de rezervă aproape, sau sunteți aproape de casă ,oricum puteți deschide mașina sau portbagajul.

Al treilea caz

Cum să blocați un telefon furat? Pentru a găsi numărul de serie al telefonului mobil, formați următoarea combinație: * # 0 6 #, pe afișaj va apărea codul de 15 cifre. Acest cod este unic pentru fiecare telefon. Scrieți-l și păstrați-l într-un loc sigur. Dacă telefonul este furat, apelați la operatorul de telefonie mobilă și citiți codul. Operatorul va bloca telefonul. Acum, chiar dacă cartela SIM va fi schimbată, telefonul va fi imposibil de utilizat. Cel mai probabil că telefonul nu va fi întors, dar cel puțin veți ști că persoana care a furat telefonul, nu-l va putea folosi.

Al patrulea caz

Pentru cei care folosesc Nokia.

Există o rezervă de baterie ascunsă. Imaginați-vă că bateria este aproape complet descărcată, și așteptați un apel important, dar nu aveți posibilitatea să încărcați telefonul. Telefoanele Nokia au o baterie de rezervă, și pentru activarea ei trebuie să formați * # 3370 – telefonul va reporni cu baterie de rezervă și va arăta o creștere de 50%  a bateriei curente. Bateria de rezervă se va reîncărca atunci când veți pune telefonul  la încărcat.

Să cădem de acord că, în unele cazuri, aceste informații vă pot fi foarte folositoare.

Împarte aceste informații cu prietenii tăi, poate cândva vor avea nevoie de ele!

Comentarii

Comentarii

error: