_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Scăpați pentru totdeauna de gândacii de bucătărie cu acest truc!

Gândacii de bucătărie sunt una dintre cele mai rezistente specii de insecte de pe Pământ, ei sunt capabili să supraviețuiască chiar și cele mai severe și extreme condiții.

De exemplu, datele statistice confirmă că aceste insecte au fost printre singurele supraviețuitoare din Nagasaki și Hiroshima după ce aceste orașe au fost bombardate de către SUA în 1945. Gândacii de bucătărie pot trăi chiar și fără cap.

get-rid-cockroaches-forever-trick

Cu toate acestea, lupta noastră pentru a le îndepărta din casele și clădirile noastre nu s-a terminat, însă noi vom câștiga lupta!

Vă vom dezvălui cel mai eficient remediu, cu ajutorul căruia veți scăpa de aceste insecte și veți preveni reapariția lor! Acest amestec conține un ingredient destul de surprinzător, deoarece, în general, nu este cunoscut ca fiind mortal.

Aveți nevoie de

 • 70 g de acid boric de 100%
 • ouă
 • zahăr
 • 1 bol
 • 1 furculiță

Pașii de lucru

 1. Inițial, fierbeți ouăle timp de 12-15 minute, apoi curățiți-le de coajă.
 2. Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un recipient separat.
 3. Amestecați-le cu acidul boric.
 4. Adaugați o cană de zahăr pentru a da consistență și adăugați până când încetează să mai fie fărâmicios și devine la fel ca plastilina.
  Notă: Nu este periculos dacă atingeți acest amestec, însă este dăunător dacă îl veți mânca, astfel asigurați-vă ca animalele de companie stau cât mai departe de acest amestec.
 5. În continuare, încercați să formați bile. Bilele trebuie să fie plasate în cât mai multe locuri în jurul casei și nu uitați de șifoniere, rafturi și dulapurile de bucătărie.
 6. Mai mult decât atât, gândacilor de bucătărie le place camera de baie, deoarece este un loc întunecat și umed, deci asigurați-vă că puneți astfel bile și în baie.

Este tot ce trebuie să faceți. Acum, trebuie doar să așteptați ceva timp pentru ca arma să-și facă efectul dorit. La început, ați putea crede că nu funcționează, însă după câteva zile veți observa peste tot gândaci morți în jurul casei voastre. Rezultatul este garantat!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Healthyfoodhouse.com

Comentarii

Comentarii

error: