_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Savanții au descoperit motivul pentru care poți mânca oricâtă ciocolată poftești.

Ne simțim foarte bine atunci când găsim o scuză pentru a face lucrurile care ne plac cel mai mult. De exemplu: să mâncăm ciocolată.

Spre bucuria noastră, știința a aprobat acest obicei dulce. Iată care este motivul pentru care nu trebuie să vă îngrijorați dacă sunteți un amator înrăit al ciocolatei.

1

Ciocolata ne face mai deștepți!

Este adevărat. Este un fapt dovedit științific!

Savanții au efectuat un studiu privind descoperirea avantajelor sănătoase de a mânca ciocolată pe un eșantion de 968 de persoane cu vârsta cuprinsă între 23 și 98 de ani. S-a dovedit faptul că cei care au mâncat mai des ciocolată au o memorie vizuală mai bine dezvoltată, o abilitate impresionantă de a memoriza lucrurile, o gândire abstractă mai dezvoltată și o putere mai mare de concentrare. Mai mult, savanții au descoperit că consumul de ciocolată încetinește îmbătrânirea creierului și previne apariția bolilor mentale.

Substanțele din ciocolată care au aceste efecte pozitive asupra activității noastre mentale se numesc „flavonoizi cocoa”. Totuși, majoritatea acestor substanțe au fost găsite în ciocolata neagră și doar în cantități mici în ciocolata albă și cea cu lapte. După cum vedeți, șansa de a vă bucura de aceste beneficii depinde de tipul de ciocolată.

Deci, noi am decis să mergem la magazin și să ne încărcăm cu energie din ciocolată!

 

Sursa: brightside.me

Comentarii

Comentarii

error: