_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Piese de mobilier din paleți din lemn – 10 idei practice

Uneori este foarte simplu să faceți niște obiecte funcționale și aici vă vom prezenta cum puteți folosi paleții din lemn. Vedeți mai jos câteva idei de piese de mobilier din paleți. Observați cât de practice și comode sunt, uneori incomparabile cu cele de fabrică.

Trebuie doar să prelucrați suprafața paleților pentru a obține o masă cu un design unic! Prin transformarea paleților în dulap sau garderobă puteți economisi o grămadă de bani. Lăsați-vă conduși de imaginația dvs creativă și transformați câțiva paleți într-un coș de rufe sau într-o masă în zigzag pentru sufragerie!

Creați o priveliște deosebită în grădina dvs prin construirea unei banchete pentru picnic pentru copii și încercați să dați un nou aspect bucătăriei dvs prin transformarea paleților într-o măsuță de lucru pentru bucătărie sau într-un raft pentru condimente. Construiți diferite cotețe și căsuțe de jucat pentru copii aplicând imaginația dvs bogată!

Masă de cafea din oțel

1

Dulap pentru haine vopsit în albastru

2

Căsuță colorată pentru joacă

3

Coteț creativ

4

Masă de cafea în roșu și alb

5

Raft alb de perete pentru cărți

6

Banchetă pentru picnic

7

Bufet și masă de lucru pentru bucătărie

8

Masă în zigzag dublu pentru bucătărie

9

Coș pentru rufe

10

Cu puțină imaginație putem transforma paleții din lemn într-un mobilier eco și util. Spor la treabă!

 

Sursa: diyrecycled.com

Comentarii

Comentarii

error: